En dag i glas

Glass Protection

Under en dag är du aldrig långt ifrån ett glas. Oavsett om det är under måltider som frukost, lunch eller middag, eller ett vanligt glas vatten som står på ditt bord medan du jobbar, är det många gånger under en dag som ett glas används. Det finns så många användningsområden för ett glas och några av dem tar du för givet. Låt oss ta en titt på ett glas dagliga användning och även lära oss lite mer om glasskydd. 

Morgonen

Många av oss vaknar upp med ett glas vatten på vårt nattduksbord. Du kanske vispar ner ett ägg i ett glas. Eller fyller glaset med bananer – vi tänker självklart på smoothies! Till sist, ett glas apelsinjuice och redan där har du fyllt upp en hylla i diskmaskinen innan du ens har lämnat huset!

Dagen

Medan många människor tänker att deras dagliga koffeinintag är den kopp kaffe som de tar på väg till jobbet på morgonen, älskar andra en traditionell kopp kaffe eller te på kontoret. Detta kan vara starten på glas-samlingen som byggs på. Speciellt eftersom det är rekommenderat att vi dricker mellan 1/6-2 liter vätska om dagen - vilket som mest är tio 200 ml glas*. Dessa uppställda på en bänk kan ta upp mycket plats. Beroende på hur du vill ha att ditt skrivbord ska se ut kan du hitta extra användning för glas – har du en kontorsblomma? Vattna den med ett glas! Pennhållare? Klart!

Nattetid

Vem du än är finns det många användningsområden för glas som du kanske inte tänker på. Oavsett om du går ut eller ägnar dig åt konst och hantverk kan de många tillfällena att använda glas förvåna dig och fylla diskmaskinen. Det kan vara en provisorisk kavel när du bakar eller användas till fyllning med chokladmousse - du kan göra så mycket med glas. Och för nattugglorna kan ett glas till jordnötter vara ett lagom snack.

Med sådana varierande uppgifter för dina glas kanske de behöver lite glasskydd, speciellt om du vill hålla dem gnistrande. Med varje disk kan dina glas bli grumliga men med Finish Shine and Protect kan dina glas vara skinande längre.

 *http://www.nhs.uk/Livewell/Goodfood/Pages/water-drinks.aspx