Ditt livs tallrikar

Mat och dryck har alltid stått i centrum I alla kulturer och samhällen genom historien. Det ger folk en känsla av unik identitet och formar en grund för traditioner över hela världen[1]. Ingredienser, matlagningsmetoder, konservering av mat och olika typer av maträtter varierar i olika kulturer[2][3] men en sak de alla har gemensamt - är att vi alla använder tallrikar.

Tallrikar behövs varje dag, så man kan med all rätt säga att de är en självklar del av livet. Olika tillfällen kräver olika typer av tallrikar och vi på Finish har utvecklat vår hittills mest kraftfulla diskmaskinstablett, som ger dig de renaste tallrikarna och ett gnistrande resultat efter varje disk, redo för ännu en utsökt rätt.

Livshändelser

Tallrikar är till för hela livet, inte bara till jul.

För den yngre generationen som växt upp med den senaste tekniken tenderar att jämföra sig själva och sakerna de äger med sina jämnåriga – även när det gäller produkter för hemmet. Äldre generationer fick ofta tallrikar för att markera milstolpar i livet, men nu för tiden är det inte lika vanligt. Idag är tallrikar billigare att köpa och då kan man unna sig ett större antal. Ofta kan man köpa till en tallrik i samma serie om det skulle behövas.

Stora tillfällen under året kommer alltid att kräva många tallrikar. Oavsett om det är en födelsedag som firas eller ännu en nyårsfest, kommer det alltid att firas tillsammans med familj och vänner.

Bröllopspresenter

Förr fick man alltså ofta tallrikar för att markera viktiga livshändelser, men nu för tiden uppnår människor olika stadier i livet i varierande ålder. Att exempelvis ha en middagsservis på önskelistan till bröllopsdagen är mindre vanligt i en del länder eftersom många av paren ofta redan lever tillsammans innan äktenskapet och då redan har det mesta de behöver till sitt hem.

Födelsedagar 

Oavsett om du firar din egen eller en familjemedlems födelsedag är det härligt när släkt och vänner samlas för att fira tillsammans. Då behövs det många tallrikar för att det ska räcka till alla gäster som kan tänkas dyka upp. Men nu, tack vare Finish, kan du fokusera mer på att fira i lugn och ro istället för att behöva diska upp i slutet av dagen.

Serveringsfat

Vid tillfällen när du serverar mat till många människor kan serveringsfat komma väl till pass, oavsett om du serverar kanapéer eller snittar under en kväll eller låter dina gäster själva ta för sig av maten under ett större middagsparty. Idag används inte serveringsfat lika ofta men när de gör det behöver de se perfekta ut – och nu tack vare Finish Quantum, kommer de se så gott som nya ut och ha en strålande glans efter varje disk.

Här på Finish vet vi att genom livet kommer det komma stunder när du behöver många tallrikar och det betyder i sin tur att du måste lägga en del tid på att diska dem. Oavsett tillfälle, och oavsett hur många tallrikar du behöver, finns Finish Powerball till hands för att göra din disk ren och strålande och ser till att dina glas, ditt porslin och bestick får den bästa rengöringen och glansen någonsin*! Oavsett hur många gäster som kommer till din fest, kan du alltid lite på att Finish tar hand om allt hårt arbete, så att du kan fokusera mer på att njuta än att oroa dig över hur rena dina tallrikar ser ut och hur mycket disk du kommer att behöva ta hand om när kvällen är över.

*Jämfört med liknande produkter[1] http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.2752/152897903786769625

[2] http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.2752/152897903786769670

[3] http://www.aabri.com/manuscripts/141797.pdf