En diskmaskinssaga

Rinse Aid

Så, du har installerat din diskmaskin och din första laddning kastruller, pannor och glas är redo att diskas. Du borde vara tacksam att detta, en av de mest hårdpresterande apparaterna är här för att ta hand om vad du lämnat för din skull!

Varje program innehåller en kamp mot fett och smuts. Att bekämpa mat som har etsat sig fast i kastruller och pannor, oljiga skålar och glas som har kladdiga sockerrester på sig. Vår diskmaskin blöter, tvålar in och skrubbar inte bara åt oss, utan den lämnar även alla våra köksprylar skinande och torra också som om inget hade hänt.

… och du behöver knappt lyfta ett finger.

Med tiden, bygger din diskmaskin upp förtroende. Istället för att bara fylla maskinen med smutsig disk, disk med svåra fläckar som du serverade din familjs gryta på igår, kan den ta hand om nästan allt i ditt kök, inklusive känsliga glas som du sparar för ”speciella gäster”. Se dock alltid till att föremålen kan diskas i maskin.

Finish Spolglans bör, exempelvis, användas regelbundet för att skölja av rester, skynda på torkningen, motverka vattenprickar och lämna alla dina glas skinande!

Som med allting, för att en apparat ska uppnå strålande resultat, är det viktigt att använda rätt produkter. Finish har ett sortiment som är speciellt utformade för att rengöra och skydda din disk och är testade och rekommenderade av ledande diskmaskinstillverkare.

Så, oavsett om du använder din diskmaskin för att få bort gammal pudding, för att få dina glas skinande utan den grumliga effekten eller för att få bort vita prickar från ditt porslin, välj en Finish-produkt som passar dig.

Du behöver inte oroa dig över kalkiga glas och skrapade middagsporslin längre!

En sak som människor ofta glömmer är att de behöver rengöra diskmaskinen då och då. Visst – du kanske använder de bästa produkterna men den behöver fortfarande lite uppmärksamhet då och då. Du behöver ta bort och rengöra filtret, medan Finish Maskinrengöring hjälper till att förhindra uppbyggande av kalk och fett. Det kommer även se till så att delar som spolararmarna inte stockas upp med rester och smuts.

Det är en väldigt enkel process som hjälper till att behålla din diskmaskin i dess bästa skick. Det kommer vara som den dagen du köpte den och vem vill inte ha det så? Detta är en mycket lättare lösning än att låta din diskmaskin få problem och värst av allt – att du behöver diska disken för hand!