#SlutaFörskölj

Varje gång vi försköljer slösar vi med upp till 25 liter vatten.
Låt oss sluta med den ovanan!

VAD ÄR UTMANINGEN?

separator

Sverige har sötvatten i överflöd. Men eftersom klimatförändringarna för med sig oberäkneliga väderförhållanden och stigande sommartemperaturer kan även de Sverige hotas av vattenbrist. De tilltagande torka påverkar våra grundvattennivåer och och därmed vårt kranvatten, vilket leder till låga vattennivåer i sjöar, vattendrag och grundvattenreservoaer.

25L

Upp till 25L

Genom att inte skölja av disken innan den läggs i diskmaskinen kan vi spara upp till 25 liter per disk.

FINISH LÖFTE

separator

SLUTA FÖRSKÖLJ

Genom att inte förskölja disken innan du ställer in den i diskmaskinen så sparar du upp till 25 liter vatten per disk.

UPPNÅ ULTIMAT DISKKRAFT OCH GLANS

Finish gör disken strålande ren. Utan försköljning!

VAD KAN VI GÖRA?

separator

Skrapa bort matresterna från tallriken och låt kranen vila! Skölj inte av tallrikarna innan du ställer in dem i diskmaskinen, utan skrapa bara av dem istället.

På så sätt kan du med små medel spara dyrbart vatten och få samma goda diskresultat. Finish Quantum lovar att göra disken strålande ren!

6 SÄTT ATT SPARA VATTEN

separator

Att bli medveten om sin vattenförbrukning kan både inspirera och leda till positiv förändring. I snitt använder europeer 144 liter vatten varje dag, men det finns mycket vi kan göra för att använda mindre än så. För att begränsa hotet från allvarlig vattenbrist behöver vi minska vår vattenkonsumption, och de steg vi tar individuellt kan göra stor skillnad för oss alla.

FINISH QUANTUM

separator

Finish Quantum Är skapad för att avlägsna intorkad mat utan försköljning, och ändå få en strålande ren disk. Den effektiva Power gelen i Finish Quantum ger både glans och skydd samtidigt som den gör disken skinande ren utan försköljning. Den banbrytande diskteknologin med flera kammare aktiverar alla de tre rengörande ingredienserna på exakt rätt ställe i diskcykeln, så att du kan luta dig tillbaka och låta Finish göra jobbet.

Spara både tid och vatten i köket samtidigt som du får fläckfria tallrikar, glas och bestick med Finish Quantum.

KÖP NU

VÅRA PARTNERS

separator

VÅR INNEHÅLLSPARTNER

National Geographic

VÅR TILLVERKNINGSPARTNER

Bosh